Praktijk Tamtelahitu biedt aangepaste begeleiding bij rouw, verlies en/of trauma, zolang de maatregelen vanuit het RIVM rondom het coronavirus (COVID-19) gelden.

Zolang de maatregelen vanuit het RIVM gelden, zal de praktijk geen begeleiding aanbieden op de locatie in Wormerveer. Met de huidige cliënten en bij nieuwe aanmeldingen wordt op dit moment samen met de cliënt(en) besproken wat de begeleidingswensen zijn. Bijvoorbeeld afspraken verplaatsen, e-health en/of telefonisch contact. E-health staat voor elektronische gezondheid en de praktijk biedt hiermee zorg aan via internet middels beeldbellen / videoconsulten. Voor de online therapie maakt de praktijk gebruik van een beveiligd programma (AVG proof).

Praktijk Tamtelahitu is goed op de hoogte van de informatie en ontwikkelingen vanuit het RIVM. Wanneer vanuit het RIVM nieuwe adviezen of maatregelen volgen, dan wordt dit zo spoedig mogelijk gecommuniceerd aan de huidige cliënten en op de website. Bij vragen kunt u contact opnemen via de e-mail of verstuur een bericht via het contactformulier.

 

Online therapie - E-health - videoconsult - beeldbellen