FAQ items aan het laden...

Over mij   

Mijn naam is Naomi Tamtelahitu. Ik ben ruim acht jaar werkzaam als gedragskundige en heb mij gespecialiseerd in rouw, verlies en trauma.

In 2009 ben ik afgestudeerd als gedragskundige aan de Universiteit van Leiden (MSc). Als gedragskundige heb ik altijd interesse gehad in het gedrag van mensen en gedragsverandering. Door een groot onverwachts verlies in mijn leven ervoer ik hoe groot de impact van rouw en verlies is in je leven en de veranderingen in je gedrag die daarmee gepaard gaan. Door deze persoonlijke ervaring ben ik ervan bewust geworden dat er in de sociale opleidingen/wetenschappen en in de geestelijke gezondheidszorg onvoldoende aandacht is voor het onderwerp rouw en verlies.

Met mijn kennis en ervaring als gedragskundige ontstond sterk de behoefte om hier iets mee te gaan doen. Hierdoor heb ik mij gespecialiseerd in rouw en verlies door het volgen van een erkende post-HBO opleiding rouw- en verliestherapie aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast ben ik gecertificeerd om EMDR behandelingen aan te bieden. EMDR is een effectief bewezen behandelmethode om schokkende gebeurtenissen en vervelende ervaringen te kunnen verwerken.

Als gedragskundige heb ik ongeveer acht jaar behandelervaring binnen de hulpverlening. Daarnaast heb ik bijna drie jaar ervaring met het opzetten van een zelfhulporganisatie met rouw en verlies als belangrijk thema en heb in deze stichting bestuurlijke werkzaamheden verricht. Hier werkte ik nauw samen met Slachtofferhulp Nederland en ARQ Kenniscentrum Impact. Naast mijn bestuurlijke werkzaamheden binnen de zelfhulporganisatie heb ik onder andere de werkgroep lotgenotencontact begeleid en ben ik betrokken geweest bij het getroffenenpanel bij schokkende gebeurtenissen van ARQ Kenniscentrum Impact.

Als professional ben ik geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Naast mijn werkzaamheden bij praktijk Tamtelahitu, ben ik ook werkzaam als gedragskundige in opleiding tot GZ-psycholoog binnen de verslavingszorg (GGZ).

Voor meer informatie zie mijn LinkedIn.

FAQ items aan het laden...
Contact
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Kosten vaak deels vergoed bij een aanvullende verzekering